Startsida

Massage
Rehabilitering
Terapeutisk stretching
Personlig träning

Om Veljko
Referenser

Fakta om friskvård

Licensierade Personliga tränare & Styrketräningsinstruktörer

Referenser

Här finns även referenser angående utbildningar som vi tidigare anordnat: styrketräningsinstruktörsutbildningen och PT-utbildningen.

Ronnie Karlsson
Ålder: 35
Yrke: Personalchef

"Veljko är en otroligt ambitiös och professionell massör. Han har förmågan att se till helheten och på så vis bidra till återhämtning. Veljko kombinerar sitt yrkeskunnande med en varm och behaglig personlighet. Jag vill ge de bästa rekommendationer till Veljko och hans tjänster inom massage, hälsa och friskvård."


Ingrid och Bengt Erlandsson
Ålder: 66
Yrke: Pensionärer/livsnjutare

"Jag tror inte vi kan hitta en så duktig och positiv massör som utför ett så gott arbete, samt lagt upp ett bra träningspass till oss båda."


Vivian Friis Larsen
Ålder: 55
Yrke: Tågvärd

"Veljko har med stort engagemang tillrättalagt ett personligt träningsprogram som passar min arbetssituation och mina personliga mål. Jag har lärt mig träna effektivt och på rätt sätt. På kort tid har jag gjort stora framsteg. Veljko har stor erfarenhet och är mycket professionell. Jag kan varmt rekommendera Träning & Hälsa!"


Henning Friis Larsen
Ålder: 62
Yrke: Utbildningsplanerare

"Mitt mål med träningen var att få större kunskap om hur man gör det på rätt sätt. Det målet har jag uppnått. Instruktionen är mycket informativ och grundlig. Jag har stor glädje av att träna hos Veljko. Jag hade även en muskelskada som Veljko masserat med stor skicklighet. Veljko kan varmt rekommenderas."


Maria Vincic
Ålder: 55
Yrke: Packare

"Efter många års smärta i axlar, armar och leder mår jag idag mycket bättre och har mindre ont. Veljko anpassar sig efter ens egna behov och kombinerar upplägg för träning och massage på ett oerhört effektivt sätt. Jag vill rekommendera Veljko just av denna anledning och för att jag aldrig tidigare upplevt samma effekt."


Per Svensson
Ålder: 68
Yrke: Pensionär, f.d. fastighetsförvaltare

"I Veljko har jag hittat den massör jag sökt, en massör som kan ta i för att även nå de djupare liggande musklerna.
Den avslutande stretchingen anpassar han väl till att jag numera har två inopererade höftproteser."

Per Svensson, f.d. aktiv idrottsman


Lars Pettersson
Ålder: 51
Yrke: Konsult

"Målet med träningen var att sänka mitt blodtryck och att generellt må bättre. Redan efter sex veckor var mitt blodtryck normalt och dessutom hade en del överskottsfett förbrännts och muskelmassan ökat.
Mentalt känns det också mycket bättre (sover bättre) och jag vill därför ge de bästa rekommendationer om Veljko och hans träningsmetoder.

Under en av mina första träningar med Veljko påminde sig en gammal axelskada. Denna har under de senaste 20 åren besvärat mig mer eller mindre. Framför allt när jag har försökt att styrketräna, vilket har gjort träningen oeffektiv och plågsam.
Veljko började direkt att massera/knåda på det skadade området och nästa dag fick jag massage av honom med specialbehandling på det skadade stället. Två dagar efter "behandlingen" tränade jag igen och till min stora glädje kunde jag konstatera att smärtan var borta och träningen blev betydligt trevligare.
Att det gick så fort och "enkelt" förvånade mig positivt. I dag, 2 månader senare, känner jag ingen smärta i axeln och kan bara tacka Veljko för vad han har gjort för mig. Tack!"


Margareta Hartman

Om pilates: "Veljko är så vänlig och positivt berömmande och man kan jobba i egen takt och utveckla sig själv efter hand utan att känna sig dum. Det är väldigt bra att han utgår från ett "enklare" läge och så kan de som vill få veta hur de kan göra övningen svårare, tycker jag. Istället för att utgå från något svårare övningar som inte alla klarar och visa en enklare variant för dem som inte kan hänga med. Första modellen är mycket bättre för självförtroendet och glädjen!
Jag tycker att jag blivit lite smidigare och har lättare att böja lederna även om jag fortfarande har mycket kvar att träna upp. Så jag ser fram emot nästa termin!"


Daniel Andersson
Ålder: 21
Yrke: Kock

"Mitt mål med träningen var att mestadels gå ner i vikt men också delvis få mer muskler vilket gick då jag kunde lyfta mycket tyngre och hade gått ner 10% i fett.
Jag har köpt träningskort förr men har aldrig gått dit men med Veljko kändes det roligt att komma och träna varje gång, jag kan nog säga med säkerhet att detta var det bästa jag nånsin har spenderat pengar på."


Mikael Dahlquist
Ålder: 26
Yrke: Fastighetsföretagare

"Efter att ha spelat fotboll i många år har kroppen tagit stryk, så jag kände att det var dags att ta tag i träningen på rätt sätt. Jag blev rekommenderad att ta kontakt med Veljko för hans kunskap om rehabträning men även för kostrådgivning etc. Tidigare har jag gått till gym, men tyvärr utan tillräcklig kunskap vilket har lett till sviktande motivation.
Efter att ha anlitat Veljko känner jag nu att jag tränar på rätt sätt och att jag faktiskt tycker att det är kul att gå till gymmet. Så nu hoppas jag att motivationen håller i sig, men annars är det ju bara att ta kontakt med Veljko igen så löser han det!"


Mats Tell

"Efter att vid ett flertal tillfällen blivit behandlad av Veljko, både med massage och stretching måste jag på det bestämdaste rekommendera honom!
Massage har jag fått både när det gällt avslappning och "trötthet/överträning" i ryggen, samt en omgång med terapeutisk massage efter en lång träningsperiod med mycket tung träning. Har även blivit behandlad med massage av honom efter ett ryggskott.
Jag har bara gott att säga om de olika former av massage som Veljko gett mig och kan intyga att han har ett otroligt brett kompetensregister. Dessutom så är hans bemötande och förklarande av vad han tänker göra mycket pedagogiskt och lättförståeligt.
Jag har även haft förmånen att gå ett träningspass med Veljko, där han mellan varje set gav mig tips samt visade olika former av stretching. Detta har jag fortsatt med efteråt och kan intyga att både stelhet och värk i muskulatur avsevärt har minskat/försvunnit!
Med det här ovan anförda kan jag bara säga att jag å det varmaste rekommenderar alla att ta en massage hos honom, det är väl värt det för både kropp och själ!"


L Forsfält, 3-barnsmamma

"Efter att ha tränat med eget program flera år, kan jag bara konstatera att det är ett riktigt lyft att nu ha en personlig tränare. Veljko är mycket tålmodig och noga med att man gör övningarna rätt. Inte minst stretchingen mellan varje repetition har gjort underverk. Mitt mål är ökad styrka och smidighet och jag känner att jag hela tiden ökar både min rörlighet och styrka. Han lyckas också hitta nya övningar varje gång vilket gör att träningen aldrig blir tråkig."


MajLis Dymling
Ålder: 55

"Jag har fått massage 5 gånger ā 1 timme. Jag har mycket mindre värk i nacken (efter whiplash-skada) och i ländryggen.
Massagen är både skön och till nytta. Kan verkligen rekommendera denna till alla jag känner."


Jan-Åke Olsson
Ålder: 65+

"2001 fick jag diagnosen polymyalgia rheumatica och har under fyra års tid ätit stora mängder prednisolon (kortison).
Jag träffade Veljko på BO01 (sommarmassage) och har sedan fått regelbunden massage. Veljko har även påpekat att vätskeintag, sund kost, regelbundna långa promenader och stretching är mycket viktigt. Med regelbunden massage slipper man hårda, spända muskler. Jag styrketränar även lätt tre gånger i veckan."


J-J Engellau
Ålder: 72
Yrke: Civilingenjör

"Efter en hjärnblödning för snart fyra år sedan, kom jag igång med Veljko som personlig tränare.
För mig skulle träningen ersätta alla andra tidigare aktiviteter, såsom tennis, jakt m.m. Nu efter ett par år med Veljko är jag mycket nöjd med resultatet."


Gull-Britt Engellau
Ålder: 63
Yrke: Lärare

"Aldrig har ett träningspass gått så fort som med Veljko som tränare!
Att på egen hand gå runt på ett gym upplevde jag som tråkigt, timmen gick långsamt och till sist slutade jag helt.
Men det som tidigare var trist för mig är nu roligt och timmen går svindlande snabbt. Jag tycker jag mår bättre, känner mig alertare och vigare m.m.och detta märks avsevärt på min tennislektion, säger tränaren där."


"En personlig assistent dygnet runt"

"Veljkos arbete som personlig tränare med mycket stretching upplever jag som positivt.
Eftersom jag har ett ansträngande arbete är det väldigt avslappnande med hans massage. Han är verkligen värd att rekommenderas."


Henriette Ganslandt
Yrke: Egen företagare

"Det som är mycket bra med Veljkos träning är att han gör upp ett program som passar det man har önskat. Träningen är rolig och bra eftersom Veljko är mycket noga med stretchingen. Jag får aldrig träningsvärk! Jag ger Veljko de bästa rekommendationer."


Lena Brunzell
Yrke: Pensionär

"Efter ett mångårigt otåligt lidande med bl.a. en värkande rygg fann jag Veljko!
Veljko har med sina välgörande händer med tuffa tummar masserat mig till ett mycket lättare och rörligare liv. Att han dessutom är sympatisk och trevlig gör att man med lätt hjärta går till behandlingarna."


Staffan Althini
Ålder: 64
Yrke: F.d. socialdirektör i Lund

"Veljko har varit min personlige tränare under ca två månader och jag är mycket nöjd med hans insatser. Det program Veljko har lagt upp för mig och som jag nu fortsätter med på egen hand, passar mig utmärkt. Jag tycker Veljko är kunnig, seriös, engagerad och dessutom trevlig. Han har lyckats göra träningen rolig och han har lärt mig hur jag skall träna rätt. Jag har också förstått hur viktig stretchingen är. Jag kan ge Veljko de bästa rekommendationer."


EvaMarie Liljegren
Ålder: 46
Yrke: Lärare

"Att "komma igen" (fysiskt/socialt) efter en hjärtmuskelinflammation, långtidssjukskrivning är OTROLIGT svårt.
Men med Veljkos hjälp och framför allt, enorma tålamod och envishet, är jag nu sedan en tid tillbaka igång med träningen."


Carl Magnus Nilsson
Ålder: 21
Yrke: Studerande

"Jag tycker att Veljkos träning har gett stor insikt i hur man tränar på rätt sätt, stretchar alla muskler rätt, vet vilken muskel man tränar och att man ska dricka vatten och äta rätt. Detta har gjort att jag dels fått större muskelmassa och även gått ned i vikt. Jag tycker att Veljko har en stor förståelse för ens egna behov vid styrketräningen och vad man vill uppnå och är väldigt personligt engagerad i träningen. Tack vare detta har jag nu kommit igång med min träning och det visar resultat."


Johan Larsson
Ålder: 30 år
Yrke: Fastighetsförvaltare (kontorsarbete)

"Mitt mål med träningen var att öka muskelmassan på främst överkroppen men också att lära mig mer om styrketräning och kost. Så här i efterhand kan jag helt klart rekommendera andra att träna med hjälp av en personlig tränare. Att få hjälp med att lägga upp ett personligt program ökar motivationen vilket gör att det är lättare att fortsätta träna på egen hand."


Jenny Bülow
Ålder: 50 år
Yrke: Sjuksköterska

"Jag upplevde träningen mycket positivt. Bra upplägg med olika nivåer. Mycket stretching vilket medför att man ej får träningsvärk efteråt. Har fått lära mig mycket nytt trots att jag har tränat tidigare under flera år.
Jag har inte nått det viktmål jag ställde upp från början men har tappat en del. Blivit rakare vid gång, känner mig allmänt bra. REKOMMENDERAS VARMT."


Gert Bondesson
Yrke: F.d. VD Columbi Innovation AB, har drivit gymmen Kockum Fritid Friskvård & Gym och Träningsvärket

"Veljko är sakkunnig inom sin profession. Inspirerar och entusiasmerar klienten. Veljko undersöker kontinuerligt möjligheter att utveckla sin potential och därmed sin service till klienten.
Mina varmaste rekommendationer!"


Träning & Hälsa i Malmö
E-post: karamani@traningochhalsa.nu
www.träningochhälsa.nu
© Träning & Hälsa i Malmö 2020
Plusgiro 32 00 54-0
Bankgiro 5652-2246