Startsida

Massage
Rehabilitering
Terapeutisk stretching
Personlig träning

Om Veljko
Referenser

Fakta om friskvård

Licensierade Personliga tränare & Styrketräningsinstruktörer

Referenser

Utbildning till Licensierad Styrketräningsinstruktör

Så här tyckte några tidigare deltagare om utbildningen:

Madeleine Lignell
Ålder: 24
Yrke: Dagisfröken

"Man får oerhört många aha-upplevelser under utbildningen och man får en helt ny syn på träningen. Utbildningen är väldigt informationsrik, så det ökar ens självkänsla när andra kommer till en för att fråga om råd. Man känner att man fick en lyckad utbildning för varenda slant man la på den."


Marcus Gullwi
Ålder: 32
Yrke: Egen företagare

"Tyckte det var intressanta och inspirerande föreläsningar. Har fått en ny syn på min egen träning. Jag skulle absolut rekommendera andra att gå utbildningen."


Liselotte
Ålder: 23

"Den här utbildningen har varit kanonbra, man har lärt sig massor. Jag är jättenöjd och utbildningen är verkligen värd pengarna. Jag har fått så mycket kunskap att jag nu ska börja jobba som Lic. Styrketräningsinstruktör. Härligt! Jag rekommenderar alla som är intresserade av träning och hälsa att ta chansen att gå den här utbildningen."


Leonardo
Ålder: 33
Yrke: Fritidsledare

"Utbildningen är värd pengarna. Man lär sig grundligt hur man ska träna i relation till vikter. Tekniken finslipas. Kopplingen mellan olika muskelgrupper förbättras. Väldigt mycket värd pengarna, enorm flexibilitet gentemot tider mm. Jag har redan rekommenderat den."


Caterina Rivanor
Ålder: 50
Yrke: Dipl. friskvårdsterapeut, dipl. massös, driver det egna företaget Studio C Rivanor

"Jag fick en "wake up call" tack vare utbildningen! Det var som en revolution om allt jag kunnat om gymträning innan. Läraren är inspirerande och motiverande, väldigt erfaren och kunnig.
Utbildningen kan användas väldigt mångfacetterat; antingen för dig själv, som anställd gyminstruktör eller egen företagare. TOPPEN helt enkelt anser jag!"


Ida Flavum
Ålder: 30
Yrke: Personlig assistent/designer

"Utbildningen har varit mycket intressant och givande. Jag har tränat och varit intresserad av styrketräning i ett par år, och har sökt information och kunskap från olika håll. Jag känner att jag hade hyfsad koll tidigare, men i och med Träning & Hälsas utbildning så har alla pusselbitar fallit på plats och helheten blir uppenbar. Detta är till mycket stor hjälp i min egen träning och jag är glad att jag gick utbildningen. Jag rekommenderar den varmt till andra."


Greger Andrijevski
Ålder: 39
Yrke: Styrkeansvarig MFF A-trupp, cert. massageterapeut, dipl. massör

"Rekommenderar utbildningen för bredden på den. Jag har lärt mig mycket nytt och fått några aha-upplevelser, och den har gett mig blodad tand till att läsa mer och lära mig mer."


Charlotta Österling
Ålder: 40

"Jag skulle absolut rekommendera denna utbildningen. Den är verkligen värd pengarna och Veljko är en mycket kunnig och inspirerande lärare plus att jag har haft stor nytta av utbildningen vad gäller min egen träning och att den kan vara till hjälp att få ett bra jobb på ett gym."


Marina Somenzi
Ålder: 27

"Tyckte att utbildningen var väldigt intressant och man lärde sig otroligt mycket. Det var värt vartenda öre! Jag har lärt både mig själv och andra att träna rätt. Skulle absolut rekommendera utbildningen till andra!"


Malin G Olsson

"Jag tyckte utbildningen var jättebra. Och ett bra upplägg varannan lördag, då det inte blir så intensivt som om man skulle gå allt på en gång. Skulle kunna tänka mig att ha någon helg där man både gick lördag och söndag. Annars superbra!!"


Eva Bengtsson

"Mycket inspirerande utbildning, värt pengarna. Stor nytta till den egna träningen men även att hjälpa andra - vilket är min målsättning."


Marie Liljeholm
Ålder: 37

"Mycket bra utbildning, kommer att rekommendera den till andra."


Rickard Johansson
Ålder: 18
Yrke: Instruktör på Träningsvärket i Landskrona (anställd efter utbildningen)

"Gillar du träning och funderar på att börja jobba inom branschen eller bara vill fördjupa dina kunskaper inom träning så kan jag varmt rekommendera kursen för dig. Veljko brinner verkligen för det han gör och är en jättebra lärare och priset är ändå möjligen det lägsta som går att hitta. Dessutom får man så mycket mer för pengarna än vad andra utbildningar erbjuder!"


Emma Hansson
Ålder: 24
Yrke: Personlig tränare på Time Sport Club i Kävlinge (anställd efter utbildningen)

"Om du funderar på att gå den här utbildningen, tveka inte. Man får så mycket ut av den! En av de bästa sakerna jag gjort faktiskt, värt varenda krona! Jag har haft jättemycket användning av den både personligt och för att hjälpa andra, detta var bara första steget mot det jag vill göra i framtiden. Har man minsta intresse för träning passar denna kursen perfekt!"


Therese Fieber
Ålder: 41
Yrke: Butikssäljare

"Bra, lärorikt, men ganska intensivt. Mycket inspirerande lärare!! Har fått stor nytta av utbildningen då det gäller min egna träning. Blivit mer inspirerad och peppad, och mer intresserad av friskvård, massage framför allt.
Skulle helt klart rekommendera utbildningen till andra. Och den är absolut värd pengarna!"


Tobias Jakobsson
Ålder: 20
Yrke: Elektriker

"Utbildningen var värd varenda krona. Den ger dig så mycket kunskap. Den går även in på ämnen som andra utbildningar inte har. Veljko har varit till stor hjälp under hela hösten och alltid ställt upp."


Emelie Vigelid
Ålder: 19
Yrke: Student

"Även om man anser sig kunna mycket från början om träning och hälsa så lär man sig otroligt mycket. Man öppnar upp sin syn för vad träning egentligen innebär."


Ashley Mutimutema
Ålder: 18

"Jag tyckte det var bra att utbildningen var på helgdagar. Fick mycket kunskap och det var mycket intressant. Det var lätt värt pengarna och jag rekommenderar utbildningen till andra. Jag har haft mycket nytta av utbildningen när det gäller egen träning och mitt mål är att skaffa jobb inom yrket och bli så bra som möjligt inom det."


Jonatan Malmström
Ålder: 22
Yrke: Butiksförsäljare, förhoppningsvis gyminstruktör snart

"Kan varmt rekommendera er som tänkt läsa till gym-/styrketräningsinstruktör att gå Veljkos utbildning. Mycket bra föreläsare inom alla ämnen, speciellt träningsfysiologi samt näringslära. Trevlig och bra stämning bland elever och kursledare."


Robert Hult
Ålder: 28
Yrke: Tidningsbud

"Jag skulle rekommendera den här utbildningen till alla som funderar på att jobba som styrketräningsinstruktör eller bara vill ta sin egen träning till nästa steg. Ekonomiskt sett var utbildningen den bästa. Lektionerna hölls på lördagar så man skulle ha lättare att närvara även om man jobbade mycket. Veljko tillsammans med de andra lärarna var mycket duktiga och jag är fullkomligt nöjd med utbildningen."


Katja Dahlström
Ålder: 26
Yrke: Serviceassistent

"En förutsättning för mig att gå utbildningen var att den är förlagd under helgen, vilket gör att jag kunde fortsätta jobba heltid. Om man endast vill använda kunskaperna för sin egen träning har man fått otroligt mycket för pengarna, likaså om man vill jobba som instruktör eller personlig tränare. Jag rekommenderar varmt utbildningen om man vill bredda sina kunskaper, inspireras i sin träning eller om man vill ha en solid bas som instruktör eller annat inom träning och hälsa."


Christoffer Lindström
Ålder: 19

"Utbildningen har varit mycket bra och var definitivt värd pengarna. Den har givit mig en mycket bra och djupare kunskap inom träning och hälsa. Kan varmt rekommendera utbildningen till alla som är intresserade av styrketräning eller vill jobba på gym."


Karolina Johnsson
Ålder: 25

"Det är en bra utbildning med kunniga lärare där du får en bred kunskap inom det mesta som rör träning och hälsa. Jag kommer absolut att ha nytta av den både i min egen träning och i mitt arbete som instruktör."


Klicka här för att läsa fler referenser!


Träning & Hälsa i Malmö
E-post: karamani@traningochhalsa.nu
www.träningochhälsa.nu
© Träning & Hälsa i Malmö 2020
Plusgiro 32 00 54-0
Bankgiro 5652-2246