Startsida

Massage
Rehabilitering
Terapeutisk stretching
Personlig träning

Om Veljko
Referenser

Fakta om friskvård

Licensierade Personliga tränare & Styrketräningsinstruktörer

Rehabilitering

Behandling av smärttillstånd

Vi behandlar olika smärttillstånd som beror på idrotts- och motionsskador, arbetsskador och andra överbelastningsskador, till exempel smärta i knä, fot, höft, rygg, nacke, axel eller armbåge.
Första behandlingstillfället inleds med ett samtal då du även får fylla i en hälsodeklaration. Därefter följer en klinisk undersökning av din skada. Vid behov och med ditt samtycke kommer jag även att kontakta din läkare innan behandlingen påbörjas.

Därefter skräddarsyr jag en behandling med hjälp av olika metoder såsom:

  • Massage och andra manuella tekniker
  • Terapeutisk stretching
  • Elektroterapi
  • Medicinskt anpassad träning
Vid behov kommer du även att få ett program med tränings- och/eller stretchövningar att göra hemma.

Rehabträning vid kroniska sjukdomar

Medicinskt anpassad styrke- och konditionsträning är ett effektivt sätt att lindra symtom vid olika kroniska sjukdomar såsom högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdom, diabetes, astma, benskörhet, artros och depression.
Vi inleder med ett samtal då du även får fylla i en hälsodeklaration. Det är önskvärt att träningen sker i samråd med din läkare.


"Målet med träningen var att sänka mitt blodtryck och att generellt må bättre. Redan efter sex veckor var mitt blodtryck normalt och dessutom hade en del överskottsfett förbrännts och muskelmassan ökat.
Mentalt känns det också mycket bättre (sover bättre) och jag vill därför ge de bästa rekommendationer om Veljko och hans träningsmetoder.

Under en av mina första träningar med Veljko påminde sig en gammal axelskada. Denna har under de senaste 20 åren besvärat mig mer eller mindre. Framför allt när jag har försökt att styrketräna, vilket har gjort träningen oeffektiv och plågsam.
Veljko började direkt att massera/knåda på det skadade området och nästa dag fick jag massage av honom med specialbehandling på det skadade stället. Två dagar efter "behandlingen" tränade jag igen och till min stora glädje kunde jag konstatera att smärtan var borta och träningen blev betydligt trevligare.
Att det gick så fort och "enkelt" förvånade mig positivt. I dag, 2 månader senare, känner jag ingen smärta i axeln och kan bara tacka Veljko för vad han har gjort för mig. Tack!"
Lars Pettersson, 51 år, konsult


Träning & Hälsa i Malmö
E-post: karamani@traningochhalsa.nu
www.träningochhälsa.nu
© Träning & Hälsa i Malmö 2020
Plusgiro 32 00 54-0
Bankgiro 5652-2246