Startsida

Massage
Rehabilitering
Terapeutisk stretching
Personlig träning

Om Veljko
Referenser

Fakta om friskvård

Licensierade Personliga tränare & Styrketräningsinstruktörer

Referenser

Utbildning till Licensierad Personlig tränare

Så här tyckte några tidigare deltagare om utbildningen:

Andreas Svensson
Ålder: 25
Yrke: Blivande egen företagare

"Rekommenderar utbildningen, du får verkligen ett brett spektrum och Veljko är självkritisk och arbetar konstant med att förbättra servicen. Detta avspeglar sig genom gästföreläsarna som alla var yrkesverksamma och gav oss sin bild av sitt delområde och vardag.
Tidigt kallade Veljko oss kollegor och han har verkligen inte hållit tillbaka några av hans tips/tricks för att lyckas i branschen. Det ställs höga krav men man får också djupkunskaper i de olika delområdena baserade på vetenskap och fakta."


Christian Jönsson
Ålder: 41
Yrke: Brandman

"Jag har fått en kanonutbildning i hur jag kan träna och, framför allt kan jag lära andra! Det var värt varenda krona! Jag ska rekommendera denna utbildning till andra. Nu kan jag hjälpa mina kollegor på jobbet att träna och äta rätt."


Alexander Farman
Ålder: 21
Yrke: Service

"Bred utbildning som gett mig en helt ny syn på träning! En investering inför framtiden!"


Henrik Axelsson
Ålder: 28
Yrke: Tekniker & PT

"Utbildningen ger en gedigen, stabil grund både för att instruera styrketräning och för att erbjuda terapeutisk stretching till alla. Definitivt värd pengarna och rekommenderas varmt. Bra, välutbildade lärare i alla ämnen."


Daniel Zivic

"Väldigt mycket information men samtidigt mycket givande kursinnehåll. Lärarstandarden är hög och man känner att man får bra svar på sina frågor. I övrigt så känner man sig väldigt välkommen på kursen. Rekommenderas starkt om man vill jobba som PT!"


Fredrik Bengtsson
Ålder: 29
Yrke: Kock

"För min egen del gick jag utbildningen på rent intresse. Jag har alltid tyckt om att styrketräna. Har fått svar på frågor som man har haft med sig hela livet.Detta har ökat mitt intresse för att jobba inom detta breda område. Går mot ett mål och detta var mitt andra delmål mot slutmålet. Om du har tålamod och är intresserad så ska du gå denna utbildning!"


Robin

"Jag skulle rekommendera personer som är intresserade av all fysisk aktivitet, men inte riktigt vet vad de vill göra eller plugga vidare till, att gå den här kursen!"


Träning & Hälsa i Malmö
E-post: karamani@traningochhalsa.nu
www.träningochhälsa.nu
© Träning & Hälsa i Malmö 2020
Plusgiro 32 00 54-0
Bankgiro 5652-2246